Navstevnici - Dominika

Víťazka Návštevníkov Dominika bola ONLINE: Čo odkazuje neprajníkom a „hejterom“?

Poniektorí totiž tvrdia, že víťazstvo si viac zaslúžil Libor...

Šou Návštevníci sa vo štvrtok po dvoch mesiacoch skončila veľkým finále, v ktorom víťazila pracovitá Ružomberčanka Dominika Zelinková. Blondínka, ktorá sa profesionálne venuje fitnesu, vyhrala nad statným Kysučanom Liborom, ktorý sa pripravil o výhru aj vďaka svojej zbrklosti a nerozvážnosti. Hoci Dominika od začiatku tvrdo pracovala na všetkých úlohách od Kastelána, pomáha s remeslami a bola ku všetkým milá, nájdu sa neprajníci a „hejteri“, ktorí tvrdia, že vyhrať mal radšej Libor, pretože ona celú súťaž prežila v pohodlí Majstrovských priestorov. Čo týmto ľuďom odkazuje, prezradila v ONLINE chate.

Dominika, si super baba, že sa delíš so súperom. Však aj on si to zaslúžil. Narobil sa tam. Prajem ti aj súperovi veľa zdravia a užite si výhru. Zaslúžite si to!
Ďakujem, určite si to zaslúžil. Veľa si tam toho vytrpel  a prežil si veľa zlého, tak nech aspoň v dobrom spomína na túto šou.

Boli dobrí obivaja a gratulujem Dominike. Na ženu bola veľmi šikovná a dobre sa aj zachovala, že dala niečo aj Liborovi.
Aj ja ďakujem veľmi pekne za podporu. Hoci každý z nás bojoval sám za seba, v zásade sme boli tím, najmä pri úlohách od Kastelána a keby sa k ich splneniu nepričinili všetci, zlízli by sme si to ako skupina, nie ako jednotlivci. Myslím si, že bolo odo mňa fér, rozdeliť sa s ním. :)

Do finále sa dostali práve tí, ktorým som to úprimne priala. Ale Liborovi som tú výhru priala viac. Zažil si tam viac zla ako Dominika. Ona si ako prvá „hovela“ v pohode a najedená. Obdivujem ju, je to bojovník.
Ďakujem za názor, ale ak môžem, rada k nemu poviem ten svoj. Ja som sa do majstrovstva nehnala za vidinou lepších podmienok. Že pôjdem do remeselnej súťaže, rozhodli súperky, možno aj preto, že nevedeli, o čo pôjde a možno mysleli, že to bude niečo ťažké... Každý sa mohol prihlásiť do majstrovskej súťaže a ukázať, nakoľko je šikovný.

Gratulujem, Dominka!
Ďakujem veľmi pekne.

Aké to bolo žiť bez rodiny a priateľov tak dlho?
Prvé dni to bolo veľmi náročné, lebo mi všetci chýbali. Lenže po čase sme mali toľko roboty, že som sa nad tým ani nestihla počas dňa zamyslieť, čo bolo asi aj dobre. Na svojich blízkych som ale myslela každý večer.

Zmenil sa ti život?
Áno, mám nové skúsenosti, poznatky, vedomosti. Spoznala som nových ľudí a bola to jedinečná príležitosť, ktorá sa už možno nikdy nenaskytne. Keby som sa tam neprihlásila, nikdy by som nezistila, koľko vecí dokážem. Vďaka šou som opäť našla svoju vnútornú silu. :)

Spoznávajú ťa ľudia na ulici?
Spoznávajú, ale nie je to v takom rozsahu, aby to bolo nepríjemné. Zatiaľ som sa stretla len s pozitívnymi reakciami, takže sa teším.

Aké sú tvoje plány do budúcna?
Peniažky by som chcela investovať do bývania, keďže je to veľmi dôležité. Naďalej by som sa chcela venovať fitnesu, zdravej strave a možno aj nahrať nejaké cvičebné videá na DVD. Tiež by som si možno chcela založiť rodinu, ale to sa týka až ďalekej budúcnosti. :)


Zostala si skromná?
To bude musieť posúdiť moje okolie, ale myslím si, že som sa nestala povýšeneckou. Dostala som dobrú výchovu a viem, čo je v živote podstatné.

Má priateľa? Nežiarlil?
Priateľ ma od začiatku podporoval a vedel, že nie som ten typ, čo by mu tam spravil hanbu.

Skončí to len pri plastike pŕs? Čo by si si ešte dala skrášliť?
Hlavu si dám celú vymeniť a ruky si dám gumené. :)


Máš od teraz ešte radšej históriu?
Nie. :) Históriu som nemala až tak rada, ale skôr ma zaujímali tie remeslá a tiež ten život a podmienky, v ktorých sa kedysi žilo.


Ako vnímali účinkovanie tvoji rodičia?
Mamina je na mňa veľmi hrdá a vidno, že ju moja výhra veľmi posilnila. Sestra aj starká sú veľmi šťastné. Držali mi palce a tešia sa so mnou.

S kým si si najviac rozumela?
Najviac som si rozumela s Robom. Bol mi ako brat. Ale taktiež som mala veľmi dobré vzťahy s Líviou, s Ňufim a s Pavlínou.

Vyrazíte si so súťažiacimi na disku?
Určite sa stretneme tí, ktorí budú mať záujem sa vidieť bez toho, aby sa pobili. :)

Máš domáce zvieratko?
Nie.

Ktorá súťaž bola pre teba úplne najhoršia a ktorá najlepšia?
Najlepšia súťaž bola pre mňa streľba z kuše, lebo som vďaka tomu vyhrala, aj keď som a toho bála. Najhoršia bolo to nosenie kapusty vo fúriku. Zabila som si pri tom tri klince do prstov. :(

Aká je tvoja obľúbená farba?
Všetky.

Išli by ste opäť do takejto reality šou?
Kedykoľvek. Je to niečo, čo nemá človek možnosť zažiť v reálnom živote.

Máš obľúbeného herca?
Áno, Jasom Statham.

Komu z ostatných súťažiacich by si dopriala výhru?
Určite by som dopriala výhru Liborovi, pretože bol spravodlivý, usilovný a nerobil žiadne taktiky a intrigy. Zaslúžil by si to pre svoju rodinu.

Boli nejaké veci, ktoré sa tvojim blízkym nepáčili na tvojom správaní na panstve?
Fajčenie, pretože predtým som vôbec nefajčila. Tam to bolo skupinové a pri cigarete sme sa vedeli dobre odreagovať a porozprávať sa. Zvlášť preto, lebo som fitneska, by som mala prestať. Dúfam, že sa mi to podarí. Držte mi palce. :)

Nohavičky alebo tangáče?
Tangáče. :)

Ako vznikla tvoja prezývka Burinka?

Je to preto, lebo mám priezvisko Zelinková a akože zelinka – burinka. :)

Aká bola na vás Vera?
Pôsobila veľmi prirodzene. Bola strašne milá, ľudská a vo veľa veciach s nami súcitila a vedela sa vžiť do našej kože a situácie.

Pozeráš Česko Slovensko má talent? Máš svojho favorita?
Pred tým, než som bola na panstve, som to pozerala. Keďže som bola na panstve bez televízora, vôbec som to nemala ako pozerať, takže ani neviem, kto tam je.

Keď za tebou prišiel prišiel priateľ, mali ste sex?
Nie, keď som vydržala dva mesiace, dva dni už vydržím. :)

 

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora